Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Kırveli ve Caferbey mahallelerinde yapılan ara seçimlerde yeni mahalle muhtarları belli oldu.
31 Mart 2019 seçimlerinde Kırveli Mahalle Muhtarı seçilen Ahmet Avşar’ın görevden alınması, Caferbey Mahalle Muhtarı Selçuk Ocak’ın ise görevinden istifa etmesinin ardından 2 mahalle yeni muhtarını belirlemek için sandığa gitti. 2 bin 564 seçmenin bulunduğu Kırveli Mahallesi’nde muhtarlık için 6 aday yarışırken, kullanılan oyların 916’sını alan Mehmet Emin Kanat seçildi. 611 seçmenin yer aldığı Caferbey Mahallesi’nde ise 4 aday muhtar olabilmek için yarışırken, kullanılan oyların 211’ini alan Hürol Işık muhtar oldu.
Kırveli Mahalle Muhtarı Kanat ve Caferbey Mahalle Muhtarı Işık’ın mazbatasını alarak önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacağı öğrenildi. (İHA)
Salihli’nin 2 mahallesine yeni muhtar
Salihli’nin iki mahallesinde ara seçim yapıldı...
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
Kütahya'da pancar hasadı başladı
Foça'da Kaptanoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
Manisa'da kontrolden çıkan kamyonet dehşet saçtı: 2 ölü 3 yaralı





