İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) Maraton İzmir 2022 koşusuna katılarak EÇEV ve ÇYDD adına bağış topladı. Toplam 822 bin 460 TL bağış toplayan İZSİAD, Maraton İzmir’de en fazla bağış toplayan STK oldu. 2 bin 363 bağışçı ile de bir rekora sahip olduklarını söyleyen İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Bu rekor bağış rakamı ile 140 öğrencinin teknoloji ihtiyacı karşılanacak” dedi.

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ve eşi Nazmiye Küçükkurt EÇEV adına, İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak’ın ise ÇYDD adına kampanya açarak katıldığı koşuya, İZSİAD Yönetim Kurulu Saymanı Tolga Yapıcı ve İZSİAD Üyesi Melek Canazoğlu da iştirak etti. 

İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “İZSİAD ailesi olarak sosyal sorumluluk projeleri konusunda İzmir’in en önde gelen STK’larının başında geliyoruz. Maraton İzmir 2022 halk koşusuna da katılarak EÇEV ve ÇYDD adına bağış toplarken bir rekor kırmış olmak da İZSİAD ailesi için gurur kaynağı oldu” dedi.  

Küçükkurt: “Diğer STK’ları da bekliyoruz”
Bir sonraki Maraton İzmir’de diğer STK’ları kendilerine geçmeye davet eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “İyilik için rekabet ve daha fazla ihtiyaç sahibine el uzatma yarışı en güzel rekabetlerden biridir. Bu noktada diğer dost STK’ları da seneye Maraton İzmir’e katılmaya, bağış toplamaya davet ediyorum. İyilik bulaşıcıdır” dedi.

En fazla bağış toplayan gönüllünün hem genel sıralamada hem de İZSİAD koşucuları arasında İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak’ın olduğunu vurgulayan İZSİAD Başkanı Küçükkurt, “En fazla bağışçıya ulaşan gönüllümüz de Murat Bakan oldu. Sorunun değil çözümün bir parçası olan siz değerli İZSİAD üyelerine ve bağışçılarımıza bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Talak: “Önümüzdeki sene de varız”
İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Talak ise en fazla bağışı toplayan gönüllü olarak bu gururun İZSİAD ailesine ait olduğunu vurguladı. Önümüzdeki sene kendilerinin koyduğu bu çıtayı geçmeye çalışacaklarını söyleyen Talak, “Bir hedefe koşarken motivasyonunuz çocuklar ve eğitim olunca yorulmuyorsunuz. Önümüzdeki sene daha fazla bağış ve daha fazla bağışçıyı bu güzel amaç için bir kez daha bir araya getireceğiz, daha fazla çocuğa ve ihtiyaç sahibine dokunacağız” diye konuştu.