Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir işyerinin bahçesine iki yıl aradan sonra tekrar gelen 'Ebabil' kuşu, iş yeri çalışanlarının ve müşterilerinin ilgi odağı oldu.
Erol Kayapınar, "Bulduğumuz bu ebabil kuşu az bulunan türlerden ve bizim işyerimize ikinci kez geliyor. Sabah saatlerinde temizlik yaptığımız sırada arka bahçemize geldi. Yaralı mı acaba diye baktık ancak bir şey göremedik. Az sevdikten sonra doğaya bıraktık" dedi.
Ürkek ve etçil bir kuş türü olan, uçarken uyuyan ebabilleri beslenirken hiç görmek mümkün olmadığı biliniyor. Ayaklarının ucu kıvrık olmaları nedeniyle asla yerde yürüyemeyen, yere indiklerinde ise uçma zorluğu çeken ebabil kuşları, sürekli uçan kuş olarak adlandırılıyor. (İHA)
Ender görünen Ebabil kuşu iş yerine ikinci kez geldi
İşyerinin bahçesine iki yıl aradan sonra tekrar gelen 'Ebabil' kuşu, iş yeri çalışanlarının ve müşterilerinin ilgi odağı oldu
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu