Muğla’nın Bodrum ilçesinde evini ateşe veren vatandaş, daha sonra kendisini 25 metre derinlikteki kuyuya attı. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, kuyuya düşen vatandaş da sağ olarak kurtarıldı.
Gümüşlük Mahallesi 5224 Sokak’ta yaşamını sürdüren ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen F.A.I. (40) adlı vatandaş, iddiaya göre akşam saatlerinde evini ateşe verdi. Ardından evinin bahçesine çıkarak bölgede bulunan başkasına ait bir motosiklete zarar verdi ve evinin bahçe kısmını da yakmaya çalıştı.
Ev kısa sürede alevlere teslim olurken, olay yerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.
Evini yakan vatandaş, ekiplerin geldiğini görünce kendisini bahçedeki 25 metre derinliğindeki kuyuya attı. İtfaiye ekipleri bir taraftan yangını söndürürken, bir taraftan da kendini kuyuya atan vatandaşı kurtarmak için büyük çaba harcadı. Ekiplerin çabası ile yangın söndürüldü ve soğutma çalışması yapıldı.
Kuyudaki yaralı vatandaş, itfaiye ve Muğla 911 Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralı olduğu öğrenilen şahıs, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. (İHA)
Evini yakıp kendini kuyuya attı
Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürülürken, kuyuya düşen vatandaş da sağ olarak kurtarıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Vatandaşlar saldırganı linç etmek istedi, polis engelledi

Bergama Vapuru ile İzmir Körfezi'nde tarihe yolculuk