Eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Aliağa Mehmet Saka İlkokulu Müdür Yardımcısı Funda Kurtkaya, dünyadaki tüm ülkelerden alınan başvuruların değerlendirilmesi sonucu, Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ seçildi. Türkiye'de bu ödüle layık görülen dört öğretmenden birisi olan Kurtkaya, hem Aliağa’yı hem de tüm Türkiye’yi gururlandırdı.
2022 AKS Education tarafından düzenlenen, dünyanın her köşesine aktif olarak ulaşmayı hedefleyen, mesleklerine katkılarda bulunan öğretmenleri tanımlayan ve tanıyan en prestijli organizasyonlardan ve ödüllerden biri olarak bilinen ‘Global Education Awards-Küresel Eğitim Ödülleri’ organizasyonunda ülkemizden dört öğretmen ödül almaya hak kazandı. Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ ödülüne layık görülerek Aliağa’yı uluslararası platformda temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Aliağa Mehmet Saka İlkokulu Müdür Yardımcısı Funda Kurtkaya, “Türkiye’den dört öğretmenin Dubai’de ödül alacağı konferansta; ülkemi, bayrağımı, İzmir’imizi ve Aliağa’mızı, okulumu gurur ve mutlulukla temsil edeceğim. Çok kıymetli meslektaşlarım Selçuk Eleser, Anıl Toros ve Esra Uğurlu Kayışoğlu ile 30 Nisan günü Dubai’de birlikte aynı gururu yaşayacak olduğum için de ayrıca mutluyum” dedi.
Funda öğretmenden Aliağa’yı gururlandıran başarı
Funda Kurtkaya, dünyadaki tüm ülkelerden alınan başvuruların değerlendirilmesi sonucu, Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ seçildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü