Eğitim alanında yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça bahsettiren Aliağa Mehmet Saka İlkokulu Müdür Yardımcısı Funda Kurtkaya, dünyadaki tüm ülkelerden alınan başvuruların değerlendirilmesi sonucu, Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ seçildi. Türkiye'de bu ödüle layık görülen dört öğretmenden birisi olan Kurtkaya, hem Aliağa’yı hem de tüm Türkiye’yi gururlandırdı.
2022 AKS Education tarafından düzenlenen, dünyanın her köşesine aktif olarak ulaşmayı hedefleyen, mesleklerine katkılarda bulunan öğretmenleri tanımlayan ve tanıyan en prestijli organizasyonlardan ve ödüllerden biri olarak bilinen ‘Global Education Awards-Küresel Eğitim Ödülleri’ organizasyonunda ülkemizden dört öğretmen ödül almaya hak kazandı. Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ ödülüne layık görülerek Aliağa’yı uluslararası platformda temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Aliağa Mehmet Saka İlkokulu Müdür Yardımcısı Funda Kurtkaya, “Türkiye’den dört öğretmenin Dubai’de ödül alacağı konferansta; ülkemi, bayrağımı, İzmir’imizi ve Aliağa’mızı, okulumu gurur ve mutlulukla temsil edeceğim. Çok kıymetli meslektaşlarım Selçuk Eleser, Anıl Toros ve Esra Uğurlu Kayışoğlu ile 30 Nisan günü Dubai’de birlikte aynı gururu yaşayacak olduğum için de ayrıca mutluyum” dedi.
Funda öğretmenden Aliağa’yı gururlandıran başarı
Funda Kurtkaya, dünyadaki tüm ülkelerden alınan başvuruların değerlendirilmesi sonucu, Küresel Eğitim Ödüllerinde ‘Yılın En İyi Müdür Yardımcısı’ seçildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu