Göztepe ve Karşıyaka, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenenler için düzenlenen temsili karşılaşma için satılan bilet sayısının 52 bin 904'e çıktığını duyurdu.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen deprem felaketi için İzmir’in iki köklü kulübü Göztepe ve Karşıyaka harekete geçti. Ezeli rakipler kendi aralarında düzenlediği temsili maç ile satılan biletlerin depremzede vatandaşlara aktarılacağını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “6 Şubat depreminin yaralarını sarmak amacıyla başlattığımız 'TekTribünTekYürek' hatıra bileti kampanyasında şu ana kadar 52.904 bilet satıldı” denildi.
Passolig kart zorunluluğu bulunmayan ve 50 TL ücretle satılan hatıra biletler, 26 Şubat Pazar günü saat 20.00'ye kadar satın alınabilecek. (İHA)
Göztepe, satılan hatıra bilet sayısını güncelledi
Göztepe ve Karşıyaka, deprem felaketinden etkilenenler için düzenlenen temsili karşılaşma için satılan bilet sayısının 52 bin 904'e çıktığını duyurdu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir'de köpeklerden kaçan kadın kazada hayatını kaybetti

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Manisa'da kavun hasadı gerçekleşti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

İzmir'de planlı su kesintileri üç günde bire düşürüldü