Göztepe, 4 stoper takviyesi yaparak savunmasını büyük oranda değiştirdi. Defansta geçtiğimiz sezondan sadece Atınç ve Lukas kaldı.
Trendyol 1. Lig'de yeni sezonun ilk iki maçında sadece 1 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan Göztepe, eksiklerini gidermek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. İzmir ekibine gelenler ve gidenlerden sonra stoper bölgesindeki değişim dikkatleri çekti. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Atınç, Emir, Arslanagic, Mihojevic ve Lukas ile savunma bölgesinde rotasyon oluştururken, yeni sezonda bu oyuncuların 3'ü ayrıldı ve sadece Atınç ile Lukas takımda kaldı.
30 yaşındaki Atınç Nukan, ilk 11’in değişmez ismi olurken yanına ise Taha Altıkardeş, Tarkan Serbest, Ümit Akdağ ve son olarak da Lasse Nielsen eklemesi yapıldı.
Öte yandan sarı-kırmızılı teknik heyetin ilerleyen haftalarda ise ideal savunma hattını oluşturması bekleniyor. (İHA)
Göztepe, savunma hattını yeniledi
Defansta geçtiğimiz sezondan sadece Atınç ve Lukas kaldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de anne ve babasını öldürüp hayatını son verdi
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Foça'da kızıyla telefonda görüşürken sel sularına kapıldı
İzmir'de sağanak yağış yolları göle çevirdi
Tiyatronun sembol isimlerinden Melek Tartan vefat etti
İzmir'de korkutan patlama bina yıkıldı
Foça'da Kaptanoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı
İzmir'deki yangında 91 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi





