Göztepe’nin 2002 doğumlu kalecisi Arda Özçimen, Başakşehir ile oynanan hazırlık maçında kalesine gelen 10 isabetli şutu kurtararak güven verdi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin kalecisi Arda Özçimen, adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sezon ligde 4 maça çıkan 21 yaşındaki file bekçisi, Türkiye Kupası’nda da 3 maçta görev aldı. Arda, hafta sonunda oynanan ve geliri depremzede vatandaşlara bağışlanacak olan Başakşehir maçında da yaptığı 10 kurtarışla teknik heyeti mutlu etti. Öte yandan taraftarlar da maç sonunda özellikle Arda’ya yoğun ilgi gösterdi. (İHA)
Göztepe’de genç kaleci Arda Özçimen güven veriyor
Göztepe’nin 2002 doğumlu kalecisi Arda Özçimen, Başakşehir ile oynanan hazırlık maçında kalesine gelen 10 isabetli şutu kurtararak güven verdi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
2026’ya Girerken Yeniden Başlamak Mümkün
İzmir'de feci kaza kamerada!
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İzmir’e mevsimin ilk karı düştü
Manisa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu
Manisa'da boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü
İzmir Doğal Yaşam Parkı’na siyah jaguar ve bozayı geldi
Manisa'da cinayete kurban giden kadın son yolculuğuna uğurlandı





