Göztepe'nin son olarak Norveç ekiplerinden Sarpsborg 08’de forma giyen 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ramon-Pascal Lundqvist ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Trendyol 1. Lig’de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve devre arasına 32 puanla 3. sırada giren Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Stanimir Stoilov’un raporları doğrultusunda birkaç bölgeye takviye yapacak olan sarı-kırmızılılar, 10 numara bölgesi için son olarak Norveç ekiplerinden Sarpsborg 08’de forma giyen ve 1 Ocak 2024 itibarıyla serbest kalan 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ramon-Pascal Lundqvist ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Oyuncu ve sarı-kırmızılı kulüp arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesinden sonra Ramon-Pascal Lundqvist'in sağlık kontrolünden geçip İzmir ekibine imza atması bekleniyor.
İsveçli futbolcu kariyerinde PSV Eindhoven, NAC Breda, FC Groningen, Panathinaikos ve Sarpsborg 08 formalarını giydi. 26 yaşındaki futbolcu son olarak forma giydiği Sarpsborg 08'de 30 maça çıktı ve 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi. (İHA)
Göztepe’de hedef İsveçli 10 numara
Göztepe 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Ramon-Pascal Lundqvist ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Ortadoğu nereye gidiyor?

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi