Trendyol Süper Lig’in ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 9 puanla ligde 7. sırada yer alıyor. Yaz transfer döneminde takıma birçok oyuncunun katılması sebebiyle ilk 11’i oturtmaya çalışan teknik direktör Stanimir Stoilov, bu süreçte Romulo, Djalma Silva, Isaac Solet, Heliton ve Denis’i her maçta oynattı. Bu isimler arasında ise iki oyuncu aldıkları sürelerle yine öne çıkmayı başardı. Bulgar çalıştırıcı, Denis ve Heliton’dan vazgeçmeyerek ligde oynanan 6 karşılaşmada 90’ar dakika forma giymesini sağladı. Böylece bu iki oyuncu, 540’ar dakika süre alarak takımın en istikrarlı iki oyuncusu oldu.
Orta saha oyuncusu Denis, bu karşılaşmalarda skora katkı veremese de gösterdiği mücadeleyle büyük bir beğeni toplarken, savunma oyuncusu Heliton ise kaydettiği 1 golün dışında defanstaki kritik müdahaleleriyle öne çıkan isim oldu. (İHA)
Göztepe’de Heliton ile Denis en istikrarlı oyuncular oldu
Göztepe’de Denis ve Heliton, bu sezon ligde oynanan 6 maçta da 90’ar dakika forma giyerek takımın en istikrarlı iki oyuncusu konumunda bulunuyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
Manisa'da Kula'da traktör kazası can aldı
Yüksel: "2026 tüketicisi şirketlerin ezberini bozuyor."
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
Yazlık evin verandasına otomobil düştü
22 yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un teknik direktörü oldu
Manisa’da yere çöp atana 4 bin TL ceza





