EGE MECLİSİ- Milli Eğitim Bakanlığı Bornova Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Point Bornova’da 2-13 Temmuz tarihlerinde liseye geçen öğrencilere tercihler konusunda danışmanlık hizmeti verilecek. 

Kültür-sanat, eğlence, moda, müzik alanlarında farklı aktivitelere imza atan Point Bornova, liseye geçen öğrencileri unutmadı. Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (RAM) ile Point Bornova işbirliğinde liseye geçen gençlere tercihler noktasında danışmanlık hizmeti verilecek.  RAM’da görevli uzmanlar, liseye geçen öğrencilere yönelik, 13 Temmuz tarihine kadar, hafta içi  saat 10.00 – 17.00 arasında danışmanlık hizmeti verecek.

Hakkımızda:

İlklerle dolu, İzmir’in en büyük karma yaşam projesi Point Bornova’da moda, alışveriş, eğlence ve kültür-sanat bir araya geldi. Sadece bir alışveriş deneyimini değil, yepyeni bir dünyayı İzmir’e getiren, ilklerle dolu Point Bornova, ayrıcalıklarla dolu bir hayatı İzmirlilere sunuyor.

İzmir’de ilk mağazalarını açan 14 dünya markası ve birbirinden ayrıcalıklı 108 mağaza ile modanın yeni merkezi olan Point Bornova, İzmir’e ilk VIP sinemayı getiren, daha gerçekçi görüntülere, daha büyük perdeye ve 360 surround ses sistemine sahip MPX özellikli Cinemaximum, beyaz perdenin büyülü dünyasını Point Bornova’ya taşıyor. Birbirinden özel konserler, etkinlikler ve sergilere ev sahipliği de yapan Point Bornova çocukları da unutmuyor, çocuk oyun alanı BimBamBoo ile macera, eğlence ve eğitimi bir araya getirerek, miniklere ayrıcalıklı bir dünya yaratıyor.

Dünyayı İzmir'le buluşturan deniz, dağ ve şehir temalarıyla tasarlanan sıra dışı bir mimariye sahip, toplamda 285.000 m2 inşaat alanıyla İzmir’in en büyük karma yaşam projesi olan Point Bornova, 45 saniyede açılıp kapanabilen tavanıyla Türkiye’de eşi olmayan bir alışveriş keyfini dört mevsim sunuyor.(EGE HABER AĞI HABERİ)