Manisa’nın Salihli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, tırdaki alkol yüklü kutular ise yola saçıldı.
Kaza, İzmir-Ankara E-96 Karayolu Mersinli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara yönünden, İzmir istikametine gitmekte olan A.Ö.(33) sevk ve idaresindeki 06 FU 0791 plakalı tır, yağan yağmurla birlikte kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada tır sürücüsü hafif yaralanırken, tırda yüklü alkol kutuları ise yola saçıldı.
Yola saçılan malzemelerin kaldırılması çalışmaları devam ederken, İzmir istikametine trafik akışı ise Mersinli Mahallesi içinden sağlandığı öğrenildi. (İHA)
Manisa’da tır devrildi, alkol yüklü kutular yola saçıldı
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

Aliağa'daki yangın Çanakkale-İzmir yoluna ulaştı, sürücüler zor anlar yaşadı

İZMAR 7'nci şubesini açtı

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Manisa'da yangından geriye küle dönen evler ve tarlalar kaldı

Uşak'ta kayıp olan 75 yaşındaki adam ölü bulundu

Cepheleşme Siyaseti

Manisa'da bu ahşap yapı 100'den fazla kişiye yuva oluyor

İzmirli Özde Ger, LGS’de Türkiye birincisi oldu

Kütahya'da restoran tuvaletindeki yılan korkuttu