Muğla'nın Bodrum ilçesinde havuza düşen 1 yaşındaki bebek kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edinilen bilgiye göre, 1 yaşındaki Ali Aydın Nazar, Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde ailesinin yazlık olarak kiraladığı bir villada iddiaya göre bakıcısının başka bir işle meşgul olduğu sırada havuza düştü. Boğulma tehlikesi geçiren bebek, ailesi tarafından havuzda hareketsiz halde bulundu. Havuzdan çıkarılıp, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bebeğin ölüm haberini alan ailesi ve tüm sevenleri yasa boğuldu. Nazar'ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Öte yandan, tatil için Bodrum'a gelen Ali Aydın bebeğin ailesinin İstanbul'da peynircilik yaptığı öğrenildi. (İHA)
Havuza düşen bebek boğularak hayatını kaybetti
Muğla'nın Bodrum ilçesinde havuza düşen 1 yaşındaki bebek kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Ortadoğu nereye gidiyor?