İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) gün içerisinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı yolcular trenden inerek raylarda yürürken, bazıları ise iki tren arasına konulan 'kalas' sayesinde tren değiştirdi.
İZBAN'da gün içerisinde yaşanan teknik arıza, yolcuları zor duruma soktu. Yaşanan teknik arıza nedeniyle trenler Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamayınca, bazı vatandaşlar trenden inip raylar üzerinde yürüyerek Alsancak İstasyonu'na ulaşmaya çalıştı.
Trenler arası 'kalaslı' aktarma
Yolcular, yetkililerin iki tren arasına koydukları kalas ile bir diğer trene geçiş yaptı. Vatandaşın, İZBAN ile imtihanı cep telefonu kamerasına yansıdı.
Arıza giderildi, seferler normale döndü
İZBAN tarafından yaşanan teknik arıza nedeniyle sosyal medyadan şu paylaşımda bulunuldu: "Yaşanan teknik bir sorun nedeniyle trenlerimiz şu anda Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamıyor, diğer hattı kullanarak Halkapınar'dan Kemer'e geçiş yapıyor. Yolcularımızın bilgisine sunarız."
Ayrıca, İZBAN'da ilerleyen saatlerde teknik arızanın giderilmesiyle seferler normale döndü. (İHA)
İZBAN'da yolcular raylarda yürüdü, ‘kalasla’ tren değiştirdi
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

İzmir'de boşaltılan Tosunlar Mahallesi yangında harabeye döndü