Tüm Türkiye’yi yasa boğan şehit haberlerinin ardından 24-25-26 Aralık tarihlerindeki; konser, eğlence, kutlama programlarını durduran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı esnafına destek olması için planlanan üç günlük yılbaşı şenliğinin de iptal edildiğini duyurdu.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’nda yılın son günlerinde düzenlemeyi planladığı yeni yıl etkinliklerini, 12 askerimizin şehit olması sebebiyle Başkan Tunç Soyer’in talimatıyla iptal etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi ayrıca; konser, eğlence, kutlama programlarını da durdurdu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Gencecik evlatlarımızın şehadet haberleri yüreklerimizi dağladı. Ülke olarak büyük bir acı yaşıyoruz. Halkımızın da aynı hassasiyet içinde olduğundan eminim. Bu nedenle; yeni yıl kutlama, eğlence programlarını iptal ettik. Gelecek yeni yılları barış içinde, sevinçle, mutlulukla kutlamak en büyük dileğimiz” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yıl etkinliklerini iptal etti
İzmir Büyükşehir Belediyesi ayrıca; konser, eğlence, kutlama programlarını da durdurdu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Urla Enginar Festivali başladı

Burhaniye’ de kayısı bereketi yaşanıyor

Kütahya’da depremler devam ediyor

Ege Denizi’nde 4.4 şiddetinde deprem