92. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri’nin son gecesinde Haluk Levent sahne aldı. Sanatçı konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı.
İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün boyunca sanat ve eğlence dolu etkinlikleriyle misafirlerini ağırladı. Fuarın vazgeçilmezi Çim Konserleri’nin son gecesinde üstlendiği sosyal projelerle de adından söz ettiren ünlü sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Alanı dolduranlar Haluk Levent’in iki saati aşan konseri süresince şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşattı.
İzmir Fuarı’nda finali Haluk Levent yaptı
Sanatçı konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de kız öğrenciler saç saça kavga etti

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

İzmir'de satırlı maganda yakalandı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Manisa'da kayıp yaşlı adam ölü bulundu

Bayındır'da hafta sonu Çiçek Festivali var

Manisa'da tırla otomobil kafa kafaya çarpıştı

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti

Urla Enginar Festivali başladı