92. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri’nin son gecesinde Haluk Levent sahne aldı. Sanatçı konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı.
İzmir’in Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğine özel olarak “Gençlik” temasıyla düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün boyunca sanat ve eğlence dolu etkinlikleriyle misafirlerini ağırladı. Fuarın vazgeçilmezi Çim Konserleri’nin son gecesinde üstlendiği sosyal projelerle de adından söz ettiren ünlü sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Alanı dolduranlar Haluk Levent’in iki saati aşan konseri süresince şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı, teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin her yaş grubuna hitap eden etkinlikleriyle ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşattı.
İzmir Fuarı’nda finali Haluk Levent yaptı
Sanatçı konser alanını dolduran on binlerce İzmirliye unutulmaz bir gece yaşattı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

İzmir'de gazete binasına silahlı saldırı kamerada

Bergama’da orman yangını evlere sıçradı

İzmir'de otoparkta yangın paniği, araçlar zarar gördü