İzmir kulüplerinden Karşıyaka, Göztepe, Altay ve Altınordu, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için seferberlik başlattı.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Osmaniye ve Kilis'te ciddi kayıplara yol açan depremin ardından İzmir kulüpleri harekete geçti.
Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu deprem yardım toplama merkezinden bu gece 5 yardım otobüsü afet bölgesine gitmek üzere yola çıkardı. Karşıyaka ve Altay ise vatandaşlardan gelen yardımları stadyumlarında kolileyerek depremzedelere gönderilmeye hazır hale getirdi. Bir diğer İzmir ekibi Altınordu da depremzedeler için topladığı yardımları kamyonlara yükleyerek depremzedeler için çalışmalarına devam etti.
İzmir takımları, depremzedelere yardıma devam ediyor
İzmir takımları, depremzedelere yardıma devam ediyor
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de bankadaki rehine krizinde 5 çalışan kurtarıldı, şüpheli gözaltında
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
Manisa’da dehşet: Baba, eşini ve kızını bıçakladı
Banka çalışanlarını rehin almıştı; eylemi 'kız çocukları farkındalığı' için yapmış
Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde gizli kamera skandalı
Kula’da kamyonet tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 4 ağır yaralı
Yüksel: "2026 tüketicisi şirketlerin ezberini bozuyor."
Yazlık evin verandasına otomobil düştü
22 yaşındaki Zeynep Mestan, Turgutluspor'un teknik direktörü oldu
Manisa’da yere çöp atana 4 bin TL ceza





