İzmir kulüplerinden Karşıyaka, Göztepe ve Altay; merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaralarını sarmak için seferberliğe devam ediyor.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve Gaziantep, Diyarbakır, Malatya, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Osmaniye ve Kilis'te ciddi hasarlara yol açan depremin ardından İzmir kulüpleri, yardım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
İzmir’in asırlık kulüplerinden Karşıyaka, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda vatandaşlardan gelen yardımları kolilere koyarak deprem bölgesine hazır hale getirmeye çalışırken, Göztepe ise dün gece saatlerinde iki tır daha yola çıkardı ve sosyal medya hesaplarından temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu bir liste paylaşarak tekrar talep oluşturdu. Altay’da ise Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu Yardım Merkezi'ndeki çalışmalarda futbolcular da malzemelerin kolilere koyulmasına yardım etti. (İHA)
İzmir takımlarının seferberliği sürüyor
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Kütahya'da pancar hasadı başladı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
İzmir'de motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu





