İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasının ardından saman yüklü tır yanmaya başladı. Tırdaki alevlerin yol kenarındaki ağaçlara sıçramasıyla da ağaçlar ve otluk alan yandı.
Kaza, saat 15.45 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı sapağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir'den Aydın istikametine seyir halinde olan saman yüklü bir tır ile başka bir araç kazaya karıştı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrulan tır, bariyerlere çarparak durabildi. Kazanın hemen ardından tır ve kasasındaki samanlar yanmaya başlarken, olayı gören sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Alevler ağaçlara ve otluk alan sıçradı
Yanmaya başlayan tırdaki alevlerin yol kenarında bulunan ağaçlara ve otluk alana da sıçraması paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araç ve alana müdahale ederken, kaza sebebiyle İzmir-Aydın Otoyolu Aydın istikameti geçici olarak trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
İzmir'de saman yüklü tır yandı!
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında ikinci acı haber: 1 orman işçisi hayatını kaybetti

Ödemiş yangınında 81 yaşındaki adam hayatını kaybetti

Menderes ve Seferihisar'dan sonra Çeşme de yanmaya başladı

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı