Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3 bin 960 kapasiteli İzmir Ege Öğrenci Yurdu’nun yenilerek kullanıma hazır hale getirildiğini açıklayarak, "İzmir’e hayırlı olsun" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrenciler için daha konforlu bir hale getirilerek yenilenen, İzmir Ege Öğrenci Yurdu’nun kullanımına hazır olduğunu duyurdu.
Bakan Kasapoğlu mesajında, "Yeni eğitim-öğretim yılına girerken yenilenen ve sizler için hazırlanan İzmir Ege Öğrenci Yurdumuz 3.960 kapasitesiyle sizlerin heyecanını paylaşmayı bekliyor. İzmir’e hayırlı olsun" dedi.
Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İzmir’de bulunan yurtların 2002 yılında 6 bin 240 kişilik öğrenci kapasitesine sahip olduğunu ve bu sayının 2022 itibarıyla 23 bin 905 öğrenci kapasitesine çıkarıldığı bilgisini paylaştı.(İHA)
İzmir Ege Öğrenci Yurdu yenilendi
İzmir Ege Öğrenci Yurdu yenilendi ve kullanıma hazır...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de arazi kavgasında üç kardeş cinayete kurban gitti

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'in gözde yazlık merkezi hayalet kasabaya döndü

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Manisa'da feci kaza: Baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti

Buca'daki orman yangını yerleşim yerine ulaştı, vatandaşlar alevlere hortumlarla direndi

İzmir Menderes'te orman yangını