İzmir’in Buca ilçesinde yolcu dolmuşu ile kamyonetin karıştığı kazada 12 kişi yaralandı. Hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.
Kaza, akşam saatlerinde Çamlıkule Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 290/5 Sokak’ta ilerlemekte olan B.S. idaresindeki 38 ADM 357 plakalı kamyonet ile 290 Sokak üzerinde seyir halinde olan M.Ö. yönetimindeki yolcu dolmuşu çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savrularak sokakta bulunan aydınlatma direğine çarparken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine adrese polis, 112 Acil Sağlık ve 110 ekipleri sevk edildi.
Yolda yatan yaralılara müdahale edildi
İhbar üzerine adrese gelen polis ekiplerince trafik akışı durdurulurken, olay yerine gelen sağlık ekiplerince yol ortasında yatan yaralılara müdahale edildi. Ardından ambulanslara alınan 12 yaralı çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, dolmuş şoförünün basit yaralamadan aranması olduğu, kamyonet sürücüsünün ise 98 promil alkollü olduğu öğrenildi. (İHA)
İzmir’de ortalığı savaş alanına çeviren kaza!
İşte haberin ayrıntıları...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti