İzmir'in Konak ilçesinde motosikletli bir kişinin araca ateş açması sonucu 1 kişi ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan şüpheli kısa sürede yakalanırken, yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, saat 16.00 sıralarında Konak ilçesi Eşrefpaşa Caddesi'nde motosikletli A.Y. (22), 34 GGU 27 plakalı araca ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, araçta bulunan A.T.'nin (31) ağır yaralandığı belirlendi. Yaralı, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. A.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, saldırının ardından kaçan şüpheli A.Y. polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan incelemede taraflar arasında önceden husumet bulunduğu, olayın bu nedenle gerçekleştirildiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
28 Mayıs 2023 tarihinde aralarında alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grubun konuşmak üzere 574. Sokak'ta bir araya geldiği, görüşme sırasında iki grup arasında tabanca ile karşılıklı ateş açılması sonucu A.Y.'nin (26) başından, kardeşi A.Y. ile birlikte üç kişinin ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Olaydan bir gün sonra akşam saatlerinde 2 kişi tarafından Zafertepe Mahallesi 574. Sokak'ta bulunan kıraathaneye molotofkokteylli saldırı düzenlendiği ve bu nedenle iki grup arasında husumat bulunduğu öğrenildi. (İHA)

İzmir'de araca silahlı saldırı
Olay sonrası kaçan şüpheli kısa sürede yakalanırken, yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki vahşette kan donduran ifade
Soma'da Zeybek Festivali yoğun ilgi gördü
İzmir'de cam silerken 4. kattan düşen adam hayatını kaybetti
İzmir'de dev hortum saniye saniye görüntülendi
Manisa'nın sevilen iki esnafı 15 dakika arayla hayatını kaybetti
Manisa'da motosiklet bariyere çarptı. 1 ölü 1 yaralı
19 Mayıs: Gençlik Marşının Hikayesi
Deniz suyu 2 dakika içinde 80-100 metre çekilip tekrar geri geldi
İZDENİZ'den bayrama özel Urla ve Mordoğan'a sefer
Manisa'da asma yaprağı sezonu başladı


