İzmir’de derenin içerisinde erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede cesedin Turgut Eyigörür’e ait olduğu belirlendi.
Edinilen bilgiye göre; Konak ilçesi Kahramanlar Mahallesi’nde bulunan bir derenin içerisinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğu gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde dere içerisinde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken itfaiye tarafından ceset dereden çıkarıldı. Polis ekiplerince yapılan incelemede Turgut Eyigörür’e (70) ait olduğu belirlenen ceset, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (İHA)
İzmir’de derede bir erkek cansız bulundu
Bir derenin içerisinde hareketsiz yatan bir kişinin olduğu gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de motosiklet sürücüsü genç, kaza kurbanı

İzmir’de kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu

İzmir'de kavunuyla ünlü köyde festival var

İzmir'de hayatını kaybeden pilotun cenazesi çıkartıldı

Manisa'da CHP'yi yasa boğan ölüm

Manisa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Polis memuru kazada hayatını kaybetti

İZMAR 10'uncu mağazaya ulaştı

Devrilen üzüm yüklü traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa'da kamyon ile kamyonet çarpıştı