Bornova'nın ve Ödemiş'in yüksek rakımlı mahalleleri beyaza büründü.
İzmir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Bornova'nın Beşyol Mahallesi ile Ödemiş'in Bozdağ Mahallesi lapa lapa yağan karın ardından beyaza büründü. Ortaya kartpostallık görüntüler çıkarken, Bozdağ'da ekipler tuzlama çalışması yaptı. Beşyol Mahallesi'nde ise gençler kartopu oynayarak anın keyfini çıkardı.
"Karın keyfini çıkarıyoruz"
Hava durumunu sıkı takip eden ve yağan karın keyfini çıkarmak için arkadaşıyla birlikte Beşyol Mahallesi'ne geldiklerini belirten Onur Kıymet (22), "Yazı beklerken kar sürpriz oldu. Arkadaşımla sabah saat 5'te otobüse binerek İzmir'den buraya geldik. Fotoğraflar çekiniyor, karın keyfini çıkarıyoruz" dedi.
Orçun Erbostan (19) ise böyle bir kar yağışı beklemediklerini söyleyerek, "Mahallede vakit geçirerek gezip fotoğraflar çekeceğiz" diye konuştu.
Ayhan Yenilmez (48) de arkadaşlarına sürpriz yapmak için aracının üzerine kardan adam yaptığını ve arkadaşlarına götüreceğini söyledi. (İHA)
İzmir'de gece yüksek kesimlere kar yağdı!
İzmir'de akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece saatlerinde yerini kara bıraktı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

İzmir'de diş hekimi hastası tarafından darp edildi

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti