İzmir’de etkili olan sağanak ve fırtına nedeniyle Karaburun ilçesinde hortum meydana geldi. Hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırlarken, evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İzmir için yapmış olduğu sağanak ve fırtına ikazının ardından kent merkezi ve ilçelerde sabah saatlerinde meydana gelen sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Karaburun ilçesinde ise sabah saatlerinde oluşan hortum, saniyeler içerisinde adeta yıktı geçti.
Küçükbahçe Mahallesi’nde meydana gelen hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırladı. Ağaçları kökünden söken, evlerin çatısını uçuran hortum faciasında can kaybı olmadığı ve maddi hasar meydana geldiği öğrenildi. (İHA)
İzmir'de hortum su tankerini 30 metre fırlattı
Hortum nedeniyle bir su tankeri yaklaşık 30 metre uzağa fırlarken, evlerin çatısı uçtu, ağaçlar devrildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Atatürk, İnönü, Atsız ve Sırrı

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

PKK’nın manifestosu üzerine

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

İzmir'de trafikte döner bıçağı ile saldırdı

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Su seviyesi yüzde 15'e düştü, İzmir susuzluğa gidiyor

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

Ege Denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem