İzmir’in Karabağlar ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olaya karıştığı belirlenen 2 şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında Karabağlar ilçesine bağlı Doğanay Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunun unlu mamullerinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle A.E.G. ve A.G. yanlarında getirdiği bıçakla Berk K. ve Ali Rıza K.’yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulundu. Yaralılar, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Berk K.’nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, Ali Rıza K.’nin ise sağlık durumu iyi olduğu bildirildi.
Öte yandan, olay yerinden kaçan şüpheliler A.E.G ve A.G. polis ekiplerince kısa süre içinde ve suç aletleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. (İHA)
İzmir’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavga!
Olaya karışan şüpheliler yakalandı...
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

İzmir'de zincirleme trafik kazası: 5 ölü, 2 yaralı

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

1924 Anayasasında Vatandaşlık Kavramı

Zeyrek’in sağlık durumuyla ilgili son açıklama

Ferdi Zeyrek'in ağır yaralandığı kazanın bilirkişi raporundaki detaylar ortaya çıktı

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

Başkan Zeyrek'in yaralandığı kazada şok detay

İZMAR dördüncü şubesini açtı