İzmir’in Bergama ilçesinde muhtar ile muhtar adayı arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Olay, dün gece saatlerinde Bergama ilçesi Pınarköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, mahalle muhtarı S.D. ile bir sonraki seçimlerde muhtarlığa aday olacağı ileri sürülen H.C. arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliğe iki tarafın yakınlarının karışması üzerine iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine çatışmanın yaşandığı yere sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise tabancayla vurularak yaralanan H.C., kardeşi U.C. ve Saffet Can’ı ilk kontrollerinin ardından ambulans ile Bergama Necla Mithat Öztüre Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Saffet Can, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralılardan biri kalbinden vurulduğu ve durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yaralıların tedavileri devam ediyor.
Öte yandan, jandarma ekipleri olayla ilgili mahalle muhtarı S.D. ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor. (İHA)
İzmir'de muhtarlık kavgasında kan aktı
Muhtar ile muhtar adayı arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, biri ağır 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
Yorumlar
Trend Haberler
2026'da Mülkiyet ve Orman Sınırları
Yatağan'da hasat şenliği düzenlendi
Manisa’da kahvehanede şüpheli ölüm: 2 gözaltı
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
Manisa'da karı koca evlerinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
Turgutlu'da okul önünde silahlı saldırı: 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı
Birinci Viyana’dan İkinci Viyana’ya…
Akhisar'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
Buca’da atıl fidanlık "Buca Halk Parkı" olarak yeniden doğdu!





