İzmir'in Menemen ilçesinde trafik ışıklarında bekleyen bir otomobilin üzerine yanındaki tırın kasasında yüklü olan panel duvar düştü. Meydana gelen kazada şans eseri hafif yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.
Kaza, dün saat 15.45 sıralarında İzmir-Çanakkale Yolu Biçerova Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Menemen'den Aliağa istikametine giderken trafik ışıklarında bekleyen E.A. idaresindeki 35 GC 3307 plakalı otomobilin üzerine sol tarafında bekleyen O.S. idaresindeki 35 ARR 518 plakalı tırın kasasında yüklü olan panel duvar devrildi. Duvarın otomobilin üst arka kısmına devrilmesi ve otomobilde sürücüden başka kimsenin olmaması facianın önüne geçti.
Araç içerisinde yaralanan E.A. sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılırken, sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bir süre kapalı olan trafik, araçların çekilmesinin ardından normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)
İzmir'de şaşırtan kaza! Aracın üstüne duvar düştü!
Trafik ışıklarında bekleyen aracın üstüne tırın kasasından beton duvar düştü.
Yorumlar
Trend Haberler

Ege'de köylere yapılan milyonluk evler

İzmir'in beklediği kiraz festivali başlıyor

İzmir, Manisa, Muğla, Denizli, Aydın ve Uşak'ta şiddetli yağmur var

İki grup arasında tartışma cinayetle bitti

Ortaca’da 2’nci uçurtma şenliği

Kablo demeti boynuna geçti, o anlar kameraya yansıdı

Evinin önündeki parkta intihar etti

İzmir’de kız öğrenciler birbirine girdi, meydan ringe döndü

Motosiklet bariyerlere çarptı: 1 ölü

İzmir’i yine sağanak vurdu, manzara değişmedi