İzmir Konak’ta, motosiklet sürücüsünün tek tekerle ölüm oyunu kazayla sonuçlandı. Sürücünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan bir takside bulunan yolcu tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Kaza, bugün, Konak ilçesi Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda meydana geldi. Konak ilçesinden Göztepe istikametine gitmekte olan motosiklet sürücüsü, bir süre sonra motosikletinin önünü kaldırarak tek teker üstünde ilerlemeye başladı. Trafikte bulunan diğer sürücüleri de tehlikeye atan sürücü, kimseye aldırış etmeden tehlikeli hareketlerine devam ederken, o anlar ise aynı istikamete gitmekten olan bir taksi içerisindeki yolcu tarafından anbean cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
Tek tekerle ölüm oyunu böyle bitti
Yine yolcunun kayıtta olduğu esnada Konak Alt Geçidi’nde tek teker üstünde ilerleyen motosiklet sürücüsü, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve motosiklet devrildi. Anbean cep telefonu kamerasına yansıyan kazanın ardından, motosikletle birlikte metrelerce sürüklenen sürücünün yardımına yine diğer motosikletli arkadaşları koştu. Düşmenin etkisiyle yaralanan sürücü, arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. (İHA)
İzmir'de tek tekerle ölüm oyunu kazayla bitti
Sürücünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan bir takside bulunan yolcu tarafından kaydedildi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de köpeklerden kaçan kadın kazada hayatını kaybetti

Aile Şirketi Yönetmek!

Marmaris'te Kapalıçarşı Esnafı kesilen cezaları protesto etti

İzmir'de planlı su kesintileri üç günde bire düşürüldü

Motosikletle gezmeye gelen karı-koca kazada hayatını kaybetti

Manisa'da feci kazada İki kuzen hayatını kaybetti

İzmir'de motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti

Manisa'da traktör kazası can aldı!

İzmir Fuarı 94'üncü kez kapılarını açıyor

Manisa’da motosiklet araçla kafa kafaya çarpıştı: