İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla toplu taşımalarda mart ayı itibariyle aktarma süresinin 120 dakika ve ücretsiz olacağını duyurdu.
Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken partisinden aday gösterilmeyen İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmirlileri sevindirecek hamle yaptı ve mart ayı itibariyle aktarma süresinin 120 dakika ve ücretsiz olacağını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Soyer, yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz raylı sistem yatırımları ve aldığımız yeni otobüsler sayesinde 90 değil, 120 dakika ücretsiz aktarma için çalışmaları tamamladık. Uygulama Mart ayından itibaren başlayacak” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, kentte uygulanan 90 dakika ücretsiz aktarma uygulaması, daha önce alınan karar doğrultusunda kaldırılmıştı.
İzmir’de ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma müjdesi
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, toplu taşımalarda mart ayı itibariyle aktarma süresinin 120 dakika ve ücretsiz olacağını duyurdu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de traktör kazası: 33 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti