İzmir'in Karşıyaka ilçesinde vatandaşlardan yüksek kar vaadiyle emanet altın aldığı öğrenilen kuyumcu kayıplara karıştı. Altınlarını emanet eden çok sayıda mağdur ise kuyumcuyu yerinde göremeyince savcılığa giderek şikayetçi oldu.
Karşıyaka Çarşısı'nda kuyumculuk yapan İ.K.'nin (41) Ses İşhanı'na gelen ve yüksek kar vaadiyle kuyumcuya altın emanet ettiği öğrenilen vatandaşlar, iş yerinin kapalı ve boş olduğunu gördü. İ.K.'ye telefonla ulaşmaya çalışan ve haber alamayan çok sayıda mağdur, altınların çalındığı iddiasıyla savcılığa giderek şikayetçi oldu.
Mağdur geldi, iş yerinde bulamadı
Kuyumcu İ.K.'ye 5 bin lira değerinde altın bileklik bırakan Tahsin Adıgüzel adlı vatandaş ve ailesi, kuyumcuyu yerinde bulamadı. Kuyumcuyu 4 yıldır tanıdıklarını ve sürekli kendisinden alışveriş yaptıklarını söyleyen Adıgüzel, "Daha önce bize yanlışı olmayan oldukça samimi ve dürüst görünüm veren birisiydi. Daha önce geldiğimizde 'Cenaze nedeniyle kapalıyız' yazısı vardı ve daha sonraki gün geldiğimizde açık olduğunu gördük ve emanetteki bilekliği sorduk. Birkaç gün sonra yapılacak dedi daha sonra gittiğimizde de kapalı olduğunu gördük ve adamın kaçtığını öğrendik. 5 bin lira değerinde bir bileklik vardı kendisinde bize ait. 4 yıldır tanıyorduk kendisini" açıklamasında bulundu.
Çevredeki kuyumculardan da borç altın almış
İ.K'nin çevredeki kuyumculardan da borç altın aldığı öne sürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kuyumcu İ.K.'yi arama çalışmaları sürüyor. (İHA) 
İzmir'de vatandaşlardan emanet altın alan kuyumcu kayıplara karıştı
Altınlarını emanet eden çok sayıda mağdur ise kuyumcuyu yerinde göremeyince savcılığa giderek şikayetçi oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Kütahya'da pancar hasadı başladı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
İzmir'de motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu



