İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında onlarca dönüm alan zarar gördü. Yanan alanlar dron ile havadan görüntülendi.
Yangın, ilçeye bağlı Yamanlar mevkiinde 4 gün önce saat 21.00 sıralarında meydana gelmişti. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahaleyi sürdürürken, yangında hasar gören alanlar ise drone ile görüntülendi. Görüntülerde yanan alanlar ve ormanlık alandan yükselen dumanlar yer aldı.
Birçok iş yeri ve ev yangından etkilendi
Öte yandan, yangın sebebiyle birçok ev ve iş yerinde büyük hasarlar oluşmuştu. Yangının yerleşim yerlerine yaklaşmasıyla birlikte ekipler, bölgedeki vatandaşları güvenli alanlara tahliye etmişti.
2 ayrı noktada daha yangın başlamıştı
Ayrıca İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Şaşal mevkii ve Urla ilçesine bağlı Balıklıova Küçükbahçe mevkiinde dün yangın başlamıştı. Ekiplerin iki yangına da havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor. (İHA) 
İzmir’de yanan yerler havadan görüntülendi
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde çıkan orman yangınında onlarca dönüm alan zarar gördü. Yanan alanlar dron ile havadan görüntülendi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de yol kenarında bekleyen motosiklet sürücüsü canından oldu
2026'da Mülkiyet ve Orman Sınırları
Manisa’da kahvehanede şüpheli ölüm: 2 gözaltı
Turgutlu'da okul önünde silahlı saldırı: 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı
Bu kafede emeklilere çay 5 TL
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Özfatura, yoğun bakımda tedavi görüyor
İzmir'de 100 liraya palamut ziyafeti
BASİFED ve İŞKUR'dan iş birliği protokolü
Manisa'da 3 litre atık yağ getirene 1 litre sıvı yağ hediye
Başkan Özfatura'ya son veda





