Aliağa Belediyesi ile İzmir Pazarcılar Derneği iş birliğinde kurulan Aliağa Sosyete Pazarı, Yeni Mahalle’de açıldı. Markalı ve kaliteli ürünlerin sergilendiği sosyete pazarı her hafta cuma günü hizmet verecek.
Yeni Mahalle Semt Pazarı’nda kurulan sosyete pazarında 203 tezgâhta giyim, çanta ve aksesuar gibi birçok ürün satışa sunuldu. Markalı, outlet modellerin yer aldığı Aliağa Sosyete Pazarı, her hafta cuma günü sabah 09.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında açık kalacak. Kadın, erkek, büyük, küçük herkesin aradığı ürünü uygun fiyata bulabileceği Aliağa Sosyete Pazarı’na Aliağalılar ilk günden yoğun ilgi gösterirken, Aliağa Belediyesi Milletin Ekibi de pazarcı esnafına ilk günün anısına hediye takdiminde bulundu. Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sosyete pazarında tezgâhları birlikte gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Acar, çocuklarla yakından ilgilendi.
Sosyete pazarının Aliağa’ya katma değer katacağını belirten İzmir Pazarcılar Derneği Başkanı Faysal Acar, “Aliağa Sosyete Pazarı’nda Türk markaları ağırlıklı olacak şekilde ünlü markaların outlet ürünleri satışa sunuluyor. 203 tezgâhın bulunduğu pazarda vatandaşlarımız, aradıkları birçok ürünü çok uygun fiyata bulabilirler. Pazarda Aliağa esnafına öncelik vermeye çalıştık. Bu konuda Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın da hassasiyeti vardı. Umarım Aliağa halkı memnun kalır. Pazarın açılmasına öncülük eden Başkanımız Serkan Acar ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İzmir'e yeni Sosyete Pazarı açıldı, ilgi büyük oldu!
Markalı ve kaliteli ürünlerin sergilendiği sosyete pazarı her hafta cuma günü hizmet verecek.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de İkinci El Pazarı'ndan herkes istediğini bulabiliyor
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkunç kaza, sürücü hayatını kaybetti
Kütahya'da pancar hasadı başladı
İzmir ve Manisa ve Balıkesir'de korkutan deprem
Sağanak İzmir Bergama’yı vurdu, sokaklar göle döndü
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu
Cumhuriyet Devrimi
İş yerinde başından vurulmuş halde bulundu




