Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kadın Oyunları Festivali’nin ikinci gününde, “Tilkiler ve Kötü Kalpli İtler” isimli tek kişilik oyununu sergileyen Algı Eke, tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı. Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde sergilenen oyun beğeniyle izlendi.
Gerçek yaşamdan esinlenilen, Özden Selim Karadana’nın yazıp yönettiği ve yaklaşık bir saat süren tek perdelik oyunda Algı Eke, Halep’ten İstanbul Aksaray’a elinde bir valizle uzanan yolculuğunu başarıyla sahneye aktardı.
Oyunda; Nadia isimli genç kızın bavulunda bir aile fotoğrafıyla Halep'ten, İstanbul, Aksaray'a geçmişten geleceğe uzanan trajedi, dram ve komedi karışımı yol hikâyesi anlatıldı.
Oyunun sonunda Ayvalık Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Ayşe Urul, sanatçı Algı Eke’ye bir buket çiçek sunarak teşekkür eti. (İHA)
Kadın Oyunları Festivali’nde oyuncu Algı Eke büyüledi
Oyunda Nadia isimli genç kızın bavulunda bir aile fotoğrafıyla Halep'ten, İstanbul'a yol hikâyesi anlatıldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İZSİAD'da kadınların başarı hikayeleri ve toplumsal temsil konuşuldu
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İzmir'in konutta en gözde ilçesi belli oldu
Manisa'da bıçaklı kavga cinayetle bitti
İzmir'de toplu ulaşıma zam geldi
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Muğla'da trafik kazası: 1 ölü





