TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, deprem felaketi nedeniyle liglere verilen arada çıktığı 2 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden dolayı liglere ara verilen dönemde Karşıyaka boş durmadı. Yeşil-kırmızılılar bu süreçte Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK ile özel maça çıktı ve müsabakayı Yılmaz ile Fatih Taşdelen'in golleriyle 2-1 kazanmayı başardı. Kaf-Kaf, daha sonra İzmir derbisinde Menemen FK ile de özel maça çıktı ve Menemen İlçe Stadı'nda oynanan müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın gollerini sarı-lacivertlilerden Ziya ve Muhammed Enes atarken, yeşil-kırmızılılardan ise Onur ve Barış attı. (İHA)
Kaf-Kaf oynadığı hazırlık maçlarını kaybetmedi
TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, deprem felaketi nedeniyle liglere verilen arada çıktığı 2 hazırlık maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
İzmir'de feci kaza kamerada!
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı
Çeşme’de villa yangını korkuttu
Manisa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu
Manisa'da ölümlü trafik kazası
Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi





