Türkmenistan uyruklu 4 şahsın cansız bedeni parçalara ayrılmış halde derin dondurucuda bulundu.
İzmir Bayraklı'da 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişi, bir evde cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulundu. Şüpheli şahsı ekipler tarafından yakalama çalışmaları sürüyor.
İzmir Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Bayraklı ilçesi Adalet Mahallesi 1594/13 Sokak No 20'de bulunan bir evde hepsi Türkmenistan uyruklu G.H., L.G., L.G. isimli 3 kadın ve R. isimli bir erkeğin cesedi bulundu. Açıklamada, cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Derin dondurucuda bulundular
Şahısların İstanbul'da yaşayan tanıdıklarının kendilerine ulaşamaması üzerine ihbarda bulunduğu ve 4 kişinin de cesedinin parçalanarak derin dondurucuya konulduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.(İHA)
İzmir'de öldürülen 4 kişi derin dondurucuda bulundu
İzmir'de bir evde 4 kişinin cesetleri parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulundu. Şüpheli şahsı ekipler tarafından yakalama çalışmaları sürüyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
İzmir'de feci kaza kamerada!
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı
Çeşme’de villa yangını korkuttu
Manisa'da ölümlü trafik kazası
Manisa'da feci kaza: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi
Manisa'da yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu



