Karşıyaka Medicalpoint, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon evinde oynadığı maçlarda 3’te 3 yaparak yenilgi yüzü görmedi.
Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Karşıyaka Medicalpoint, bu sezon iç sahada ve dış sahada gösterdiği performansla iki farklı görüntü çizmeye devam ediyor. Yeşil-kırmızılılar, deplasmanda oynadığı maçlarda Havran Belediye ve Göztepe müsabakalarını kaybederken, iç saha karşılaşmalarında ise tam tersi bir görüntü çizdi. İzmir ekibi, evinde oynadığı maçlarda Edremit Belediye Altınoluk ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0, Bahçelievler'i ise 3-1’lik skorla geçmeyi başardı. Böylece Karşıyaka Medicalpoint, bu sezon taraftarının önünde çıktığı 3 maçta da 3 galibiyet alarak yenilgi yüzü görmedi. (İHA)
Karşıyaka Medicalpoint, evinde çok farklı
Karşıyaka Medicalpoint, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon evinde oynadığı maçlarda 3’te 3 yaparak yenilgi yüzü görmedi.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'deki yangında evlerin yandığı bölge havadan görüntülendi

İzmir’deki yangında 85 yazlık ev küle döndü

İzmir'de direğe çarpan sürücü yaşamını yitirdi

Bornova'daki yangın büyüdü, müdahale sürüyor

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

İzmir Menderes'te 5 mahalle tahliye ediliyor

İzmir'de belediye market açtı ürünler kapanın elinde kaldı

Manisa'da bir kişi aracında ölü bulundu

Bornova Yakaköy'de yangın sebebiyle tahliyeler başladı

Şehit albayın acı haberi İzmir'deki baba ocağına ulaştı