Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçelerinde; Kazdağları Hanlar mevkiinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı araç trafiğini olumsuz etkiliyor.
Gece saatlerinde Kazdağları’nda başlayan kar yağışı gün içinde aralıksız devam etti. Kar yağışı nedeniyle Karayolları ve Edremit Belediyesi ekipleri Edremit, Kalkım Karayolunda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyorlar. Karayolunda bazı araçların kar yağışı nedeniyle kayarak şarampole düştüğü bazı araçların ise ilerlemekte güçlük çekince yol kenarlarında terk edildiği görüldü. Kazdağları’nda kar yüksekliği 10 santimetreyi aştı. Kar yağışının Salı günü akşamına kadar devam etmesi bekleniyor. Yetkililer sürücülerin özellikle gece saatlerinde bu yol kesimini mecbur olmadıktan sonra kullanmamalarını ve bu yolda seyahat edeceklerin kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulunmadan yola çıkmamalarını ikaz ettiler. (İHA)
Kazdağları’nda kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor
Balıkesir’in Edremit ve Havran ilçelerinde; Kazdağları Hanlar mevkiinde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı araç trafiğini olumsuz etkiliyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

İzmir'de öğrenci pencereden itildi 2 kat aşağıya düştü

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü