Denizli’de sıcak havalardan kaçmak isteyenlerin uğrak noktalarından Kefe Yaylası, 1350 metre rakımı, temiz havası ve doğanın içinde sunduğu eşsiz imkanlarıyla, günübirlik ziyaretçiler, kamp severler ve karavancıları ağırlıyor.
Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi sınırlarında bulunan Denizli merkeze yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Kefe Yaylası, 300 çadır kapasiteli kamp alanının yanı sıra karavan tutkunları için özel olarak hazırlanan konaklama alanlarıyla dikkat çekiyor. 171 bin metrekarelik geniş bir alana yayılan yaylada restoran, büfe, manav, çay bahçesi, yörük çadırı, 24 saat sıcak su imkanı, duş, spor ve oyun alanları gibi birçok donatı bulunuyor. Doğayla baş başa kalmak isteyen ziyaretçiler için ideal bir ortam sunan Kefe Yaylası, serin atmosferi ve nefes kesici manzaralarıyla şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Sadece Denizli’den değil, çevre illerden de çok sayıda doğaseverin uğrak noktası haline gelen Kefe Yaylası, özellikle karavanıyla özgürlüğün tadını çıkarmak isteyenler için unutulmaz bir konaklama fırsatı sunuyor. (İHA) 

Kefe Yaylası doğa tutkunlarını bekliyor
Kefe Yaylası, 1350 metre rakımı, temiz havası ve doğanın içinde sunduğu eşsiz imkanlarıyla, günübirlik ziyaretçiler, kamp severler ve karavancıları ağırlıyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa’da üzüm işçiliği ücretleri belli oldu
İzmir'de belediyeden kira ve alışveriş desteğine zam
İzmir'de tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü
Şeftali fiyatları 1 günde yarıya düştü
Manisa Emekli Kafe'de kuaför ve berber hizmeti başladı
Datça'da badem hasadı başladı
Etnik temelli yurttaşlık: Sevr modeli
Manisa'da kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü
Tarlada para etmeyen karpuzu pazarda kendisi satıyor
Manisa'da alevler yumurta üretim tesisini küle çevirdi





