Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Ekim ayı olmasına rağmen, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yerli ve yabancı turistleri sahillere çekiyor.
Kadınlar Plajı ve Kuşadası’nın diğer sahillerinde, yaz aylarını aratmayan manzaralar dikkat çekiyor. Güneşli havayı fırsat bilen tatilciler, denizin ve kumun tadını çıkarmak için plajlara akın ediyor. Aileler, gençler ve çocuklar denize girmeye devam ederken, denizin hala sıcak olması Ekim ayında bile sahillerde yoğunluk yaşanmasına neden oluyor. Sahillerdeki hareketlilik, Kuşadası’nın sonbaharda da yazdan kalma günler yaşadığını gözler önüne sererken, yeni hafta ile birlikte sıcaklık değerlerinin düşmesi bekleniyor. (İHA)
Kuşadası’nda Ekim’de deniz keyfi
Kuşadası'nda Ekim ayı olmasına rağmen, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi yerli ve yabancı turistleri sahillere çekiyor.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de motosiklet sürücüsü genç, kaza kurbanı

İzmir’de kayıp olarak aranan kadın ölü bulundu

İzmir'de kavunuyla ünlü köyde festival var

İzmir'de hayatını kaybeden pilotun cenazesi çıkartıldı

Manisa'da CHP'yi yasa boğan ölüm

Manisa’da trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Polis memuru kazada hayatını kaybetti

İZMAR 10'uncu mağazaya ulaştı

Devrilen üzüm yüklü traktörün sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa'da kamyon ile kamyonet çarpıştı