Belediye Başkanı Ömer Günel, “Yaz sezonu boyunca plajlarımızda yerli ve yabancı misafirlerimizin en iyi bicimde vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz” dedi.
Sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikleriyle her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kuşadası’nın plajları turizm sezonuna hazırlanıyor. Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dâhilinde, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde düzenli olarak plajlardaki kumları özel bir makine yardımıyla eleyip yabancı cisimlerden arındırıyor. Ayrıca denizdeki yosunları toplayan ekipler, tahrip olmuş şezlongları ve engelli rampalarını yenileriyle değiştirerek soyunma kabinleri ile duş ve tuvaletlerde tadilat ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kentimizde bu yıl 1 milyon turist ağırlamayı bekliyoruz. Turizm sezonu yaklaşırken misafirlerimizi plajlarımızda en güzel şekilde ağırlamak amacıyla ekiplerimiz sıkı bir şekilde çalışmaya devam ediyor. ekiplerimizin titizlikle bakım ve temizlik çalışmalarının sürdüğü plajlarımız, çalışmaların tamamlanmasının ardından yaz sezonu boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerimize hizmet verecek” diye konuştu.
Kuşadası’nın plajları yaza hazırlanıyor
Kuşadası Belediyesi, turizm sezonu öncesi plajlarda tatilcilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda denizin keyfini çıkarması için hazırlıklarını sürdürüyor.
Yorumlar
Trend Haberler
Manisa'da silahlı saldırıya uğrayan mahalle muhtarı hayatını kaybetti
İzmir’de feci kaza: Dayı ve yeğen hayatını kaybetti
Tarlasını sürerken traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Kamyonete çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Manisa’da kamyon ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de dev hortum saniye saniye görüntülendi
İZSİAD Türk Sanat Müziği Kadın Korosu'ndan vefa konseri
İzmir'de taksiciye bıçaklı gasp girişimi araç kamerasında
Asansör boşluğunda sıkışan genç hayatını kaybetti
Planlı Kent, Huzurlu Yaşam





