Kütahya'nın Gediz ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, aralarında tarla meselesi nedeniyle husumet bulunduğu iddia edilen amca ile yeğeni arasında silahlı çatışma çıktı. Ateş açılan yeğen hayatını kaybederken, amca ile diğer yeğeni ise yaralandı.
İddiaya göre, M.P. ve yeğeni U.P., Aksaklar Köyü’nden Gediz’e doğru aynı araçla yola çıkmışlardı. Köyün çıkışında, başka bir araçla önlerini kesen yeğen R.P., yanında bulunan silahla araca ateş açtı. Ateşe karşılık veren amca M.P., R.P.’i vurdu. Çatışmanın duyulmasının ardından köylülerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve güvenlik görevlisi sevk edildi.
Ağır yaralı olarak Gediz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan R.P., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.P. ve diğer yaralı yeğeni U.P.’nin hastanede tedavileri sürüyor. Olayın ardından Gediz Devlet Hastanesi önünde polis ve jandarma ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri alındı. Jandarma tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. (İHA) 
Kütahya'da amca ile yeğen arasında silahlı çatışma
Ateş açılan yeğen hayatını kaybederken, amca ile diğer yeğeni ise yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de sokak ortasında silahlı çatışma
Kürt sorunu 100 yıllık mı?
İzmir'de belediye başkanının makam aracına silahlı saldırı anı kamerada
Daldan dala uçan gibonlar İzmir’de
İzmir Payamlı'da Bardacık Festivali
Osmanlı’dan Cumhuriyet’e devlet-tarikat ilişkileri
Son Savunma Savaşı: Sakarya
Uzmanlardan ölü orkinos uyarısı: "Sakın yemeyin"
Vefa Nerede Biter, Rüzgâr Nereye Eser?
Kütahya’da 2 gündür kayıp genci arama çalışmaları devam ediyor





