Manisa Organize Sanayi Bölgesi 6. kısımda inşaatı devam eden bir fabrikada meydana gelen göçükte 1 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti.
Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Manisa Organize Sanayi Bölgesinin 6. kısmında Mengü Pekcan Caddesinde fabrikaya ait inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi toprak altında kaldı. Olayın ihbar edilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve emniyet güçleri sevk edildi. Fabrika binası ile dış duvar arasında yapılan toprak dolgunun kayması ile göçük altında kalan 46 yaşındaki Erdal Gürbüz isimli işçi Manisa İtfaiyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu toprak altından cansız bedeni çıkarıldı. Kazayla ilgili ekipler tarafından çalışma başlatıldı. (İHA)
Manisa OSB'deki fabrika inşaatında göçük: 1 işçi öldü
Manisa Organize Sanayi Bölgesi 6. kısımda inşaatı devam eden bir fabrikada meydana gelen göçükte 1 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de korkutan deprem! (03.11.2025)
İzmir'de araca silahlı saldırı
İzmir'de motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
İzmir'de traktör devrildi, sürücüsü hayatını kaybetti
Sevilen doktordan acı haber
"Kitap okumak istiyorum ama alamıyorum" diyenler için büyük fırsat
Yıllardır bekleyen Basmane Çukuru konser salonu oluyor
Manisa'da 25 bin 500 kişinin ehliyeti geçersiz sayılacak





