Manisa Organize Sanayi Bölgesi 6. kısımda inşaatı devam eden bir fabrikada meydana gelen göçükte 1 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti.
Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Manisa Organize Sanayi Bölgesinin 6. kısmında Mengü Pekcan Caddesinde fabrikaya ait inşaatta meydana gelen göçükte bir işçi toprak altında kaldı. Olayın ihbar edilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve emniyet güçleri sevk edildi. Fabrika binası ile dış duvar arasında yapılan toprak dolgunun kayması ile göçük altında kalan 46 yaşındaki Erdal Gürbüz isimli işçi Manisa İtfaiyesi ekiplerinin yoğun çalışması sonucu toprak altından cansız bedeni çıkarıldı. Kazayla ilgili ekipler tarafından çalışma başlatıldı. (İHA)
Manisa OSB'deki fabrika inşaatında göçük: 1 işçi öldü
Manisa Organize Sanayi Bölgesi 6. kısımda inşaatı devam eden bir fabrikada meydana gelen göçükte 1 işçi toprak altında kalarak hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de nikah kıyacaklardı, hayatlarının şokunu yaşadılar
Manisa'da Salihli'de milyonluk bayi vurgunu
İzmir'de mezarlıklar doldu
İzmir'de sahilde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Sahipsiz Kalan Evler Neden Ölür?
Manisa'da boşanma aşamasındaki eş dehşeti: 4 kişiyi katletti
İzmir'de parkta oynayan 2 yaşındaki çocuğa bıçaklı saldırı
İzmir'de, ulaşımda yeni tarifeler yürürlüğe girdi
İzmir'de tekerlekli sandalyesiyle denize düşen kişi kurtarılamadı
Manisa'da Gediz taşkını yerleşim alanlarına ulaştı




