Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde pazar yerinde bandrolsüz açık tütün ve boş makaron satışı yapan bir şahıs gözaltına alınırken malzemelere de jandarma tarafından el konuldu.
Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Koldere Mahallesi pazar yerinde bugün saat: 13.00 sıralarında yapılan denetimlerde A.Ç. (26/E) isimli şahsın pazar tezgahında bandrolsüz şekilde açık tütün ve makaron sigara sattığı tespit edildi. Jandarma tarafından durumun Cumhuriyet Savcısına bildirilmesinin ardından şahsın pazar tezgahında satışa sunmuş olduğu 4 bin 600 adet boş makaron, farklı ağırlıklarda 8 adet naylon poşet içerisinde bulunan toplamda 31 kilogram ağırlığında açık tütün, 4 adet sigara sarma aparatı ve şahsın satışta kullandığı 1 adet dijital tartıya el konuldu. Muhafaza altına alınan malzemeler Saruhanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edilirken, şüpheli şahıs, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. (İHA)
Manisa'da bandrolsüz tütün satan kişi yakalandı
Manisa'da pazar yerinde bandrolsüz açık tütün ve boş makaron satışı yapan bir şahıs gözaltına alınırken malzemelere de jandarma tarafından el konuldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de yolu kesilerek bıçaklanan müzisyen hayatını kaybetti
Bayındır Çiçek Festivali için geri sayım başladı
Manisa'da Salihli'de milyonluk bayi vurgunu
Dijital İzmirim Kart'ta bakiyeniz hiç bitmeyecek
Yeniden Başlamak Mümkün!
Muğla'da önce karısını, sonra kendini vurdu
İzmir'de ekmeğin fiyatı 17,50 lira oldu
BASİFED ile TÜSİAD İzmir'de buluştu
Manisa’da kayıp dağcıdan haber alınamıyor
İzmir Meslek Fabrikası için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı



