Manisa'nın Akhisar ilçesinde iki grup arasında başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonrası 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
Olay, Akhisar ilçesi Ragıpbey Mahallesi'nde bulunan eski Tren Garı karşısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Onur Efe (29), kardeşi Suat Efe (24) ve Ömer Durmuş (32) ile E.V. (19) ve ağabeyi R.V. (21) arasında başlayan söz dalaşı bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Suat Efe, Onur Efe ve Ömer Durmuş bıçakla yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Suat Efe, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olarak hastanede tedavileri süren Onur Efe ve Ömer Durmuş'un hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayın ardından kaçtıkları belirlenen ve kardeş oldukları öğrenilen şüpheliler E.V. ve R.V. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken olayla ilgili soruşturma sürüyor. (İHA) 

Manisa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 ağır yaralı
Manisa'da iki grup arasında başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonrası 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
Evinden çıkan şüphelileri kovalayan genç vurularak öldürüldü
İzmir'de ev sahibi kiracısını öldürdü
İzmir'de taksi şoförü ücret tartışmasında öldürüldü
Almanya'dan cinayet için gelmiş: Ablasını öldürdü eniştesini ağır yaraladı
Lozan’dan önce İngilizlerle gizli antlaşma yapıldı mı?
Forklift kazasında ağır yaralanan işçi hayatını kaybetti
İZSİAD iftarında güçlü "İzmir Lobisi" mesajı ön plana çıktı
Neden Sürekli Şikayet Ederiz?
Eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti
İzmir'de CHP'li ilçe başkanına bıçaklı saldırı



