Manisa’nın Kula ilçesinde torununun kullandığı elektrikli bisikletle 5 metre yükseklikten bahçeye düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti, torunu ise yaralandı.
Kaza, saat 17.15 sıralarında 4 Eylül Mahallesi 310 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bahar Sitesi’nde seyir halindeyken 310 sokak istikametine dönmek isteyen 16 yaşındaki E.A.Ö. idaresindeki elektrikli bisiklet, kontrolden çıkarak 310 sokak üzerinde bulunan polis lojmanlarının bahçesine düştü. Yaklaşık 5 metre yükseklikten bahçeye düşen elektrikli bisikletteki 62 yaşındaki Fadime Kucur ve torunu E.A.Ö. yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavileri yapılan 62 yaşındaki Fadime Kucur, hayati tehlike kaydı ile, elektrikli bisiklet sürücüsü kız ise ileri tetkik ve tedavileri için Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Yaşlı kadın yaşam mücadelesini kaybetti
Kafasına aldığı darbelerle ağır yaralanan ve bilinci kapalı olarak Salihli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 62 yaşındaki Fadime Kucur, burada doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. (İHA)
Manisa'da bisiklet kazası can aldı
Torununun kullandığı elektrikli bisikletle 5 metre yükseklikten bahçeye düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti, torunu ise yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir’de aileler arasında kız alıp verme meselesi kanlı bitti

Manisa’da kuzenini tabancayla vurdu

Yaz geldi derken, İzmir Ödemiş beyaza büründü

İzmir’de devrilen traktörün altında kalan sürücü yaşamını yitirdi

Ev kadınları için pazarda ücretsiz stant yeri veriliyor

Manisa'da eşini katletti, 8 yaşındaki kızını da yaraladı

Manisa'da lise öğrencisinden acı haber

Bayındır 26. Uluslararası Çiçek Festivali başlıyor

Genç kız traktör kazasında hayatını kaybetti

Aydın'da sevilen akademisyen hayatını kaybetti