Manisa’nın Salihli ilçesinde yaklaşık 10 dakika boyunca yağan ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle tarım arazilerinde zarar meydana geldi.
Salihli’de aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle hem vatandaşlar hem de sürücüler zor anlar yaşadı. 10 dakika boyunca yağan ve ceviz büyüklüğünde olan dolu yağışı nedeniyle bazı mahallelerde tarım arazilerinin zarar gördüğü öğrenildi.
Dolu yağışına yolda ve araçlarında yakalanan vatandaşlar panik yaşarken, ilçedeki Pazar yerlerinin çatıları, iş yerlerine ait gölgeliklerde doludan zarar gördü.
Dolu yağışı ile halı sahalar beyaza bürünürken, bazı araçların camları da doludan dolayı hasar aldı.
Meteoroloji, akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenen şiddetli yağışlara karşı vatandaşları uyardı. (İHA)
Manisa’da ceviz büyüklüğünde dolu yağdı
Manisa’da yaklaşık 10 dakika boyunca yağan ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle tarım arazilerinde zarar meydana geldi.
Yorumlar
Trend Haberler

Uşak'ta baba ve kızı hayatını kaybetti

Eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin hayatını kaybetti

İzmir’de belediye otobüsü alev alev yandı

İzmir'de alevlere bir kahraman şehit daha verildi

Muğla'da baba oğul kavgası ölümle sonuçlandı

Manisa'daki yangın Uşak'a doğru ilerliyor

Şehit ateşi Manisa'ya düştü

Şehit Üsteğmen'den yürek dağlayan veda: "Beklemesinler"

Manisa'da hafriyat kamyonu traktöre arkadan çarptı

Cumhuriyet darbe değil devrimdir