Geçtiğimiz günlerde erik ağacının çiçek açtığı Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi'nde bu kez de kiraz ağacı ikinci kez çiçek açtı.
Emcelli Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Karadağ'ın Ören mevkiindeki bağ evinin önündeki sekiz yıllık kiraz ağacı henüz yapraklarını dökmeden tekrar çiçek vermeye başladı.
Geçtiğimiz aylarda meyvelerinden toplayıp tüketilen kiraz ağacının daha yapraklarını dökmeden tekrar çiçek vermesi çiftçi Ahmet Karadağ'ı sevindirdi. Karadağ, "İnşallah ikinci ürün alırım ancak bu mümkün değil. Ilık havalara aldanmış olsa gerek. Geceleri artık soğuk olmaya başladı. İkinci kez çiçek vermesi oldukça ilginç. Olsun, güzelliği yeter" dedi.
Yaşlı çiftçiler de bu tür meyve ağaçların hava şartlarına aldanarak zamanından önce çiçek açtığını belirtti. (İHA)
Manisa'da erikten sonra kiraz ağacı da çiçek açtı
Geçtiğimiz günlerde erik ağacının çiçek açtığı Manisa'nın Sarıgöl ilçesinin Emcelli Mahallesi'nde bu kez de kiraz ağacı ikinci kez çiçek açtı.
Yorumlar
Trend Haberler

Atatürk, İnönü, Atsız ve Sırrı

PKK’nın manifestosu üzerine

İzmir'de trafikte döner bıçağı ile saldırdı

Ekopazar İzmir büyük ilgi görüyor

Manisa'da traktör kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Artezyen kuyusuna düşen hurdacı hayatını kaybetti

Manisa'da motosiklet yoldan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı

Traktörüyle üzüm bağlarına uçan çiftçi hayatını kaybetti

Çeşme Maratonu'nda iyilik peşinde koştular

İzmir'de EGİAD ve ESİAD'dan "Yapay Zekâ Zirvesi"