Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde başlatılan ‘Her Kadın Güzeldir Projesi’nin yeni durağı Örencik Mahallesi oldu. Mahalle sakini yaklaşık 50 kadın kuaförlük hizmetlerinden faydalandı.
Sosyal belediyecilik hizmetlerine hız kesmeden devam eden Yunusemre Belediyesi halkının mutluluğu ve konforu için çalışmalarını sürdürüyor. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban tarafından başlatılan Her Kadın Güzeldir Projesi, bu kez Örencik Mahallesi’ndeydi. Etkinlikte Yunu-semre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın Eşi Serap Balaban başta olmak üzere Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezleri Koordinatörü Burçin Umut Doğru, Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelleri yer aldı. Proje kapsamında mahallede yaşayan yaklaşık 50 kadına kuaförlük hizmeti verildi. Kadınlar proje-den memnuniyetini dile getirirken; Yunusemre Belediyesi’ne, Başkan Balaban ile eşi Serap Balaban’a teşekkür etti. 



Manisa'da ‘Her kadın güzeldir’ projesi sürüyor
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban tarafından başlatılan Her Kadın Güzeldir Projesi, bu kez Örencik Mahallesi’ndeydi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de sokak ortasında silahlı çatışma
İzmir hafta sonu Bardacık İncir Festivali var
Kürt sorunu 100 yıllık mı?
İzmir'de belediye başkanının makam aracına silahlı saldırı anı kamerada
Börülce üreticisinin yüzü gülüyor
Daldan dala uçan gibonlar İzmir’de
İzmir Payamlı'da Bardacık Festivali
Geleceğe Bir İz, Yarına Bir Eser Bırakmak
Son Savunma Savaşı: Sakarya
Yolcu otobüsü tıra arkadan çarptı: 2 ölü, 3'ü ağır 18 yaralı





