Manisa’nın Yunusemre ilçesinde iki genç kız arasında çıkan kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Saç saça giren kızları çevredeki vatandaşlar ayırmakta güçlük çekerken, o anlarda bir vatandaşın, "Yazıklar olsun size, rezil ettiniz ortalığı" diye bağırması dikkat çekti.
Olay, Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’nde kafeler caddesi olarak da bilinen Cemal Ergün Caddesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Görüntülere göre henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. İki genç kız sokak ortasında saç saça girerken, çevredeki birkaç kişi araya girmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
Kızların kavgası sırasında çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları dikkat çekti. Kavganın ilerleyen anlarında bir vatandaş, "Yazıklar olsun size. Rezil ettiniz ortalığı. Yazıklar olsun" diye bağırarak tepki gösterdi. (İHA)
Manisa'da iki genç kızın saç saça kavgası kamerada
Saç saça giren kızları çevredeki vatandaşlar ayırmakta güçlük çekti.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmirliler, İZMAR Marketleri çok sevdi

İzmir’de doktor evinde ölü bulundu

İZBAN'da 90 dakika ile Halk Taşıt uygulaması kalktı

Manisa’da 16 yaşındaki kız çocuğu evde bıçaklanmış halde bulundu

İzmir'de toplu ulaşıma 5 TL zam geldi 30 TL oldu

Otomobilin çarptığı 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Buca Metrosu'nda Üçyol ile Şirinyer buluştu

İzmir'de otoparkta yangın paniği, araçlar zarar gördü

İzmir'de İZBAN seferleri bir günlük durdu

Manisa'da kavun hasadı gerçekleşti